Den bästa kryptoplånboken

Det finns många sätt att göra dina kryptovalutainvesteringar säkra. Det är viktigt att hitta rätt kryptoplånbok som passar dina behov. Trezor One är en av de säkraste plånböckerna. Trezor Model T, ett annat bra plånboksalternativ, är också tillgängligt. Du har också möjlighet till Ledger-produkter. Även om det inte borde vara svårt att välja en kryptoplånbok är det viktigt att göra din forskning. När du väl har valt en plånbok kan du börja handla krypto. När du har valt en plånbok måste du ställa in allt.

Skrivbordsversionen är en kryptoplånbok som lagrar dina personliga nycklar. Även om de kanske inte är lika säkra än online- eller mobilplånböcker, är de fortfarande säkrare än de senare. Säkerheten för stationära plånböcker beror dock på användarens nivå och säkerhet. Även äldre datorer kan fortfarande hackas. En bra idé är att också lagra dina data offline. En offline plånbok kan vara ett utmärkt alternativ för långvarig lagring.

Exodus rekommenderas till nybörjare. Electrum, Litecoin och Ledger Nano S är alla bra alternativ. eToros plånböcker kan användas för att handla en mängd olika kryptovalutor. Du kommer att kunna lagra Ethereum, Litecoin eller XRP. eToro-plånboken är ett annat alternativ för att säkra dina altcoins.

Trezor USB erbjuder ett annat sätt att lagra stora mängder offline. Det är också bra för förvaringsapplikationer och låter dig säkert skicka och ta emot krypto. Den innehåller också en säkerhetskopieringsfras som låter dig återställa raderad eller förlorad krypto. Atomic Wallet nådde dock inte toppen av listan över de bästa kryptovalutaplånböckerna. Dess funktioner gör plånboken till en värdig utmanare.

Trezor Model One är ett alternativ. Det är en prisvärd hårdvaruplånbok som stöder fler kryptovalutor än 1000. Även om den här plånboken inte är lika robust som andra hårdvaruplånböcker erbjuder den ett antal användbara funktioner som är väl värda priset. Det enda problemet med den här plånboken är dess oförmåga att integreras med iPhone-användare. Du kan överväga Trezor Model One om du precis har börjat med krypto. Även om det är enklare att använda är det inte det bästa valet för alla som vill köpa en fysisk plånbok.

Även om Trezor nano X kanske inte är ett alternativ för alla är det fortfarande en populär plånbok. Det kostar cirka $ 150 och är mindre än de andra konkurrenterna. Den stöder över 1 800 kryptovalutatillgångar, liknande LedgerX. Den kan anslutas med USB Type C till en dator, smartphone eller surfplatta. Det stöder dock inte Bluetooth eller Wifi. En hårdvaruplånbok kan vara värt att överväga om säkerhet är ett problem.

Exodus, en plattformsplånbok för mobilanvändare, är ett annat alternativ. Denna plånbok är enkel att använda och stöder många kryptovalutabörser. Mycelium är mycket säkert och registrerar din transaktionshistorik. Det grundades 2008, och det är den äldsta kryptovalutaplånboken.